Program

Vincent Peirani quintet feat Emile Parisien + Stephane Galland "Mystery of Kem"

16 mei 2019 / 19:00
Cité Miroir

Vincent Peirani quintet feat Emile Parisien

Vincent Peirani (acc) Emile Parisien (sax) Julien Herné (b) Tony Paeleman (fender) Yoann Serra (dms)

Vincent Peirani, winnaar van de Django Reinhardt Prijs 2013 en de Victoire de la Musique 2014, heeft van de accordeon een echt rockinstrument gemaakt. Jonge virtuoze muzikanten, een groep vrienden, een echt collectief project, dat is de kunst van Vincent Peirani, de accordeonist waar iedereen van houdt.
Als muzikant zonder grenzen omarmt hij samenwerkingen in alle richtingen en tart hij muzikale grenzen, van klassiek tot afwisseling, rock (Living Being I en II met zijn herinterpretaties van Led Zep), hedendaagse muziek en cinema (componist voor Barbara d'Amalric). Als charismatisch musicus zal hij op 16 mei ongetwijfeld zijn sporen achterlaten in de zaal van Cité Miroir.

http://www.vincent-peirani.com/

Tijdstip van doorgang: 
22:00

Stephane Galland "Mystery of Kem"

Stéphane Galland (dms) Sylvain Debaisieux (ts) Bram De Looze (pn) Federico Stocchi (cb) Ravichandra Kulur (fl)

Een nieuw project georkestreerd door een van de beste drummers van België is een evenement dat elk goed festival moet organiseren. Stéphane Galland en zijn nieuwe kwintet van jonge sprookjesmuzikanten die op zoek zijn naar collectieve avonturen, verenigen de tegenstellingen.
Ze herdefiniëren onze perceptie van muziek en leven door traagheid te combineren met snelheid, eenvoud met complexiteit, zwart en wit door middel van positieve muziek gemaakt van multiculturele ontmoetingen en complexe en verfijnde ritmes. Probeer het mysterie van het Zwarte Land van het oude Egypte te ontrafelen op 16 mei 2018 !

https://www.youtube.com/watch?v=y8F_N3lCKlo

Tijdstip van doorgang: 
19:00

Op dezelfde plaats…