Program

Gratitude trio + Grégoire Tirtiaux solo

18 mei 2019 / 19:30
La Halte

Gratitude trio

Jeroen Van Herzeele (sax, ewi, effects) Louis Favre (dms,voc) Alfred Vilayleck (eb)

Dit Frans-Belgische powertrio is een echt podiumfenomeen. De drie muzikanten ontmoetten elkaar in 2010 rond een gemeenschappelijk verlangen om de lijnen te verplaatsen, niet ver van een Coltraniaans interstellair universum.
Hun muziek is royaal, krachtig en onvoorspelbaar en combineert de libertarische adem van free jazz met de energie van rock, met een vleugje strollen, groove en elektronische klanken. Een perfect recept dat het Gratitude Trio deelt met een steeds groeiend publiek. Liefhebbers van muzikale avonturen, komen en delen dit moment van emotie en geluk dat Gratitude ons biedt op elk van zijn podiumoptredens.

http://www.gratitudetrio.com/home.php

Tijdstip van doorgang: 
22:00

Grégoire Tirtiaux solo

Grégoire Tirtiaux (bs,as)

Het is het fascinerende verhaal van een groot muzikant die één is met zijn saxofoon. Grégoire Tirtiaux is een onuitputtelijke spirituele reiziger die zijn instrument in dienst stelt van alle muzikale ervaringen en ontmoetingen.
De verschillende projecten die zijn carrière bepalen, hebben hem ertoe aangezet om te evolueren met Gnawa, Indiërs, West-Afrikanen, zigeuners en.... Belgische muzikanten. U zult getuige zijn van de voortdurende adem, de trance en een staat van geavanceerde meditatie met deze ware goeroe van jazz, wereldmuziek en geïmproviseerde muziek.
Een reis voorbij de perceptie.

Tijdstip van doorgang: 
20:30

Op dezelfde plaats…