Program

KAMASI WASHINGTON

17 mei 2019 / 20:00
Le Forum

TICKETS voor het MITHRA JAZZ à Liège 2019 zijn momenteel beschikbaar via het EARLY BRID PREMIUM PASS dat toegang geeft tot alle zalen, elke dag (inclusief het concert van KAMASI WASHINGTON).

Kaarten voor KAMASI WASHINGTON zijn verkrijgbaar op 10 januari om 11.30 uur op www.jazzaliege.be en www.leforum.be

KAMASI WASHINGTON

KAMASI WASHINGTON, de prins van "New-Jazz" zal één van de grote namen van Mithra Jazz à Liège zijn, hij zal deze editie van 2019 zeker markeren.

Als productieve Californische saxofonist won hij een veelvoud, groter en jonger publiek zodra zijn eerste meesterwerk, het verbluffende drievoudige album "The Epic", in 2015 werd uitgebracht.

Sindsdien heeft Kamasi Washington overal waar hij optreedt uitverkocht, prijzen verzameld, tijdschrift covers verzameld en de unanieme goedkeuring van critici in de gespecialiseerde pers gewonnen.

Zijn muzikale universum is zeer gevarieerd, het is een soort ontbrekende schakel tussen de jazz van zijn oudsten (Coltrane, Dolphy, Coleman, Mingus) en hedendaagse jazz. Een echt fenomeen dat genres samenbrengt van spirituele jazz tot soul, van groove tot swing, jazz-rock, avant-gardemuziek, om nog maar te zwijgen van elektronische muziek en hiphop, iedereen is thuis.

https://www.kamasiwashington.com/

Tijdstip van doorgang: 
20:00

Op dezelfde plaats…