Program

Youn Sun Nah

18 mei 2019 / 20:00
Le Forum

Youn Sun Nah

Youn Sun Nah (voc), Tomek Miernowski (gt, pn, synth, prog), Rémi Vignolo (dms, cb, eb, prog)

Het is tien jaar geleden dat de Koreaanse diva aan deze kant van de Atlantische Oceaan de krantenkoppen haalde. Voor deze eerste scène in Luik keert ze terug naar de essentie met een intiem Jazzconcert dat de sprankelende en genuanceerde stem van de zangeres belicht.

Youn Sun Nah put uit het jazzrepertoire, maar interpreteert ook de grote Koreaanse klassiekers en het Franse lied met grote gevoeligheid. We herinneren ons ook zijn prachtige versies van Enter Sandman van Metallica en Hurt van de industriële metaalgroep Nine Inch Nails. Het wordt unaniem gewaardeerd om zijn originaliteit, die het over de hele wereld verschillende onderscheidingen heeft opgeleverd.

Na een welverdiende pauze maakte ze in 2017 haar comeback met het album She moves, dat ze in heel Europa op het podium presenteerde. Datzelfde jaar werd ze uitgenodigd om te zingen op de International Jazz Day in Havana. 2019 markeert een nieuw keerpunt in haar carrière: de ondertekening met Arts Music, een divisie van Warner Music Group, en de release van haar tiende album Immersion.

https://www.younsunnah.com/

Tijdstip van doorgang: 
20:00

Op dezelfde plaats…