Program

GRAND BAL SWING

18 mei 2019 / 20:00
Le Village

* Gratis toegang *

Zénobe & Gaston + Nothing but the Swing + One Shot One Swing

NOTHING BUT THE SWING (dansinitiatie)

LINDY HOP is een streetdance die zich eind jaren twintig in de Black American gemeenschap van Harlem (New York) ontwikkelde, parallel aan Jazz en meer in het bijzonder SWING. Deze mix van paar en aparte dans is de grote voorloper van Rock'n Roll en Boogie Woogie.

ZENOBE & GASTON (dj set)

Tussen live-optredens en dansinitiaties door houdt het beste duo van swing DJ's ZENOBE & GASTON de sfeer op het circuit aan de kook.

ONE SHOT ONE SWING live band

Er verschijnt een glimlach op je gezicht, je hoofd begint op zichzelf te bewegen, je bent plotseling gevuld met een onweerstaanbaar verlangen om te dansen..... Je bent ongetwijfeld naar een "One Shot One Swing" concert... Wat je ziet is ver weg van de traditionele jazzband.... Wat je ziet zijn vijf muzikanten die een dansend jazzrepertoire spelen, van de "Swing" van de jaren 1920s tot de "Hard Bop" van Art Blackey, evenals enkele Disney klassiekers.
Op het podium vind je de energie van een bigband en de zachtheid van een grammofoon. Zoals u zult hebben begrepen, heeft One Shot One Swing maar één doel: u een onvergetelijke tijd bezorgen.

www.facebook.com/oneshotoneswing/
www.facebook.com/everything.about.lindy.hop/
www.facebook.com/zenobegaston

Tijdstip van doorgang: 
20:00

Op dezelfde plaats…

19 mei 2019 / 16:00

WALDISNERDS + NERDS

17 mei 2019 / 21:00

BLOW 3.0