Program

WALDISNERDS + NERDS

19 mei 2019 / 16:00
Le Village

* gratis toegang *

WALDISNERDS

Voor het eerst dit jaar staat Mithra Jazz open voor jonge muziekliefhebbers. Kinderen vanaf 3 jaar krijgen een uniek en volledig gratis concert aangeboden (voor jong en oud).
Een primeur die u in geen geval mag missen ! Het verhaal van Disney en haar filmmuziek van grappige "Nerds"... Vier muzikanten vertellen met jubelstemming het verhaal van Walt Disney's cartoons, van zijn eerste speelfilms tot vandaag, door ze te articuleren rond een tijdslijn. Muziek en accessoire registers zijn gemaakt op een aantal van zijn meest emblematische en populaire producties. De geluidsillustraties zijn herschikt en worden bespeeld door andere instrumenten dan in de originele versie. De muzikanten bieden een fanfareherlezing aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van instrumenten die soms onbekend zijn, zoals de trombone of de sousafoon in het bijzonder.
Als "zelfrespecterende "nerds" (vertaling: "jongvolwassenen met antisociale neigingen en overmatig gericht op het intellect") nemen zij een afwijkend gedrag en kleding aan die hen zowel hilarisch als ontroerend maakt.

Tijdstip van doorgang: 
16:00

NERDS

Groovy, peachy en niet zonder humor, deze band, bestaande uit vier muzikanten (drie blaasinstrumenten en een klein mobiel drumstel), covers van hits als "Pocket brass band" (mini brassband): van Britney Spears tot Pharrell Williams, inclusief Rocky's soundtrack en nog veel meer hits, voornamelijk uit de jaren 90. Heeft u gezegd dat dit is uitgesteld ?

Tijdstip van doorgang: 
18:00

Op dezelfde plaats…

18 mei 2019 / 20:00

GRAND BAL SWING

17 mei 2019 / 21:00

BLOW 3.0