Jazz à Liège - Logo

02.03.04.05.
mei 2024

SNARKY PUPPY op 3 mei eerste naam voor Uhoda Jazz in Liège 2024!

De wereldberoemde jazzfusiongroep SNARKY PUPPY is de eerste headliner van de editie 2024 van dit jaar, die van 3 tot 5 mei in Luik wordt gehouden. SNARKY PUPPY treedt op 3 mei op in het Forum de Liège. Tickets voor dit concert en de eerste Passes gaan op 24 november om 11 uur in de verkoop via www.jazzaliege.be

Sinds de oprichting in 2004 wordt het collectief Snarky Puppy gezien als een belangrijke referentie. Door muziek te populariseren die feestelijk en toegankelijk is, maar toch veeleisend, heeft de groep de instrumentale jazzmuziek op zijn kop gezet. Hun grenzeloze technische vaardigheden hebben hen ook in staat gesteld om andere muzikale genres aan hun composities toe te voegen - funk, soul en world - om het publiek aan het dansen te krijgen met een onweerstaanbare groove.

Deze eerste aankondiging is ook een gelegenheid om onze nieuwe partner voor te stellen, de groep UHODA, die voortaan hun naam zal verbinden aan het UHODA Jazz à Liège Festival!

Jazz vertegenwoordigt alle soorten muziek," zegt Duke Ellington, "en zijn festival in Luik is al meer dan dertig jaar een van de muzikale evenementen van het jaar. Zijn muziek is in harmonie met het karakter van onze stad, waar het al wortels heeft, dus het is niet meer dan natuurlijk, en met enthousiasme, dat onze groep heeft besloten om een volwaardige partner te worden," legt Stéphan Uhoda voor de Uhoda groep uit.

Blijf kijken voor meer aankondigingen binnenkort.